Kaspersky Internet Security vs. Kaspersky Plus: De verschillen begrijpen

Reading Time: ( Word Count: )

June 27, 2023
Nextdoorsec-course

Kaspersky is een bekende naam in de cyberbeveiligingsindustrie als het gaat om het beschermen van je digitale leven tegen online bedreigingen. Het kiezen van het juiste Kaspersky-product kan echter ontmoedigend zijn, gezien de vele beschikbare opties. In dit artikel vergelijken we Kaspersky Internet Security met Kaspersky Plus en belichten we hun verschillen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bekijk ook KeePass vs. Bitwarden: De juiste wachtwoordmanager kiezen voor 2023

Kaspersky Internet Security vs. Kaspersky Plus

Eigenschappen en bescherming:

Kaspersky Internet Security:

Het is een uitgebreid beveiligingspakket dat is ontworpen om je apparaten te beschermen tegen verschillende online bedreigingen, waaronder virussen, malware, phishing-aanvallen en meer. 

Het biedt realtime bescherming, geavanceerde detectie van bedreigingen en een firewall om verdachte netwerkactiviteiten te blokkeren. Het bevat ook functies zoals een veilige VPN voor meer privacy, ouderlijk toezicht en een wachtwoordmanager om je gegevens veilig te houden.

Slot, computerknoppen en kaart Kaspersky Internet Security vs. Kaspersky Plus: de verschillen begrijpen

Kaspersky Plus: 

Kaspersky Plus is een meer gestroomlijnde versie van het beveiligingsaanbod van Kaspersky. Het richt zich op het bieden van essentiële bescherming tegen virussen en malware en biedt robuuste antivirusmogelijkheden, realtime scannen en automatische updates om je systeem veilig te houden.

Het verschil in prijs en abonnementsopties:

Kaspersky Internet Security: 

Kaspersky Internet Security is een dienst op abonnementsbasis en biedt flexibele prijsopties op basis van het aantal apparaten dat je wilt beschermen. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen, zoals maandelijks, jaarlijks of meerjarig, zodat je de meest geschikte optie voor jouw behoeften kunt kiezen.

Kaspersky Plus: 

Kaspersky Plus is een meer betaalbare optie in vergelijking met Internet Security. Het is meestal een eenmalige aankoop met een eeuwigdurende licentie, wat betekent dat je het product onbeperkt kunt gebruiken zonder dat je doorlopende abonnementen nodig hebt. 

Kaspersky Plus ontvangt echter mogelijk niet dezelfde regelmatige updates en toevoegingen van nieuwe functies als de Internet Security-versie.

Extra functies:

Kaspersky Internet Security: 

Naast de belangrijkste beveiligingsfuncties biedt Kaspersky Internet Security een reeks aanvullende tools en functionaliteiten. Deze omvatten een veilige browser voor veilig online bankieren en winkelen, webcam- en microfoonbescherming om onbevoegde toegang te voorkomen en anti-trackingfuncties om de online privacy te behouden.

Bekijk ook Windows vs. Linux vs. Mac: Een vergelijking van besturingssystemen

Kaspersky Plus: 

Als basisversie biedt Kaspersky Plus niet de uitgebreide reeks extra functies van Kaspersky Internet Security. De primaire focus blijft op antivirusbescherming zonder de toevoeging van gespecialiseerde tools of geavanceerde functionaliteiten.

Conclusie

Als je moet kiezen tussen Kaspersky Internet Security en Kaspersky Plus, overweeg dan je specifieke cyberbeveiligingsbehoeften. Kaspersky Internet Security biedt geavanceerde functies, terwijl Kaspersky Plus betrouwbare antivirusbescherming biedt tegen een meer betaalbare prijs. Evalueer je vereisten en kies op basis daarvan.

Ontdek NextDoorSec voor uitgebreide cyberbeveiligingsoplossingen die verder gaan dan Kaspersky. Hun expertise en toewijding om nieuwe bedreigingen voor te blijven, maken van hen een betrouwbare partner.

Is Kaspersky Plus hetzelfde als Kaspersky Internet Security?

Nee, Kaspersky Plus en Kaspersky Internet Security verschillen qua functies, prijsmodellen en extra functionaliteiten. Hoewel beide antivirusbescherming bieden, biedt Internet Security een uitgebreider pakket met beveiligingstools.

Welke versie van Kaspersky is de beste?

De beste versie van Kaspersky hangt af van je specifieke vereisten. Kaspersky Internet Security wordt aanbevolen als je uitgebreide bescherming met geavanceerde functies nodig hebt.
Als je echter de voorkeur geeft aan een meer budgetvriendelijke optie met essentiële antivirusmogelijkheden, kan Kaspersky Plus geschikt zijn.

Wat is beter, Kaspersky Total Security of Kaspersky Internet Security?

Kaspersky Total Security is het meest geavanceerde product in het assortiment van Kaspersky en biedt een breed scala aan functies, waaronder verbeterde privacytools, geavanceerd ouderlijk toezicht en extra functies voor apparaatoptimalisatie.
Kaspersky Total Security is de voorkeursoptie als je uitgebreide bescherming nodig hebt die verder gaat dan basisantivirus.

Is Kaspersky Internet Security genoeg?

Kaspersky Internet Security biedt robuuste bescherming tegen verschillende online bedreigingen en is voldoende voor de meeste gebruikers. Als je echter specifieke eisen hebt of extra functies nodig hebt, zoals geavanceerd ouderlijk toezicht of privacy.

Noor Khan

Noor Khan

Author

My name is Noor, and I am a seasoned entrepreneur focused on the area of artificial intelligence. As a robotics and cyber security researcher, I love to share my knowledge with the community around me.

Other interesting articles

Automated vs Manual Penetration Testing

Automated vs Manual Penetration Testing

Pentesting is largely divided into two methodologies: Automated vs Manual Penetration Testing. Both have ...
8 Steps in Penetration Testing You Should Know

8 Steps in Penetration Testing You Should Know

Mastering the art of penetration testing has become a critical ability for security experts to combat cyber ...
Spear Phishing vs Whaling: What is the Difference

Spear Phishing vs Whaling: What is the Difference

Spear phishing is a particularly devious type of phishing assault in which the individual targeted plays a ...
0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *