GRATIS WEBSITE BEVEILIGINGSSCAN

Hoe werkt het?

Controleer snel de huidige beveiliging van je webapplicatie met NextdoorSec

Welkom bij onze gratis websitebeveiligingsscan! Met onze krachtige tool kunt u eenvoudig kwetsbaarheden en beveiligingsrisico’s op uw website identificeren om ervoor te zorgen dat uw website veilig blijft voor mogelijke aanvallen.

Als website-eigenaar is het belangrijk om prioriteit te geven aan de beveiliging van je website, ongeacht de grootte of het type van je website. Cyberbeveiligingsbedreigingen komen steeds vaker voor en wij willen je helpen om je online aanwezigheid te beschermen. Onze website scanner is bedoeld om het voor u eenvoudig te maken om uw website te scannen op potentiële beveiligingsrisico’s en een diepgaand rapport te ontvangen over de beveiligingstoestand van uw website.

Onze scanner is uitgebreid en scant op verschillende veiligheidsbedreigingen en kwetsbaarheden, zoals het ontdekken van subdomeinen, het identificeren van IP’s en open poorten, fuzzing van mappen en bestanden, het verzamelen van schermafbeeldingen, het verzamelen van eindpunten, OSINT, verouderde software, onbeveiligde SSL-certificaten en nog veel meer. Er wordt ook gekeken of er beveiligingslekken zijn waardoor je website blootgesteld zou kunnen worden aan aanvallen.

Voer gewoon de URL van je website in en onze tool scant de website op kwetsbaarheden. Je website wordt grondig gescand en er wordt een gedetailleerd rapport gegenereerd waarin potentiële beveiligingsrisico’s worden aangegeven en aanbevelingen worden gedaan voor de aanpak ervan.

Onze website beveiligingschecker is perfect voor bedrijven, website-eigenaren, ontwikkelaars en iedereen die er zeker van wil zijn dat hun website veilig is. Het is helemaal gratis en er zijn geen verborgen kosten of verplichtingen.

1. Uw website invoeren

Voer de URL en het e-mailadres van je website in dat is gekoppeld aan het domein van je website.

2. Onze e-mail beantwoorden

Beantwoord de bevestigingsmail met je toestemming om de gratis websitebeveiligingsscan uit te voeren.

3. Resultaten beoordelen

Je ontvangt je gratis website scanrapport binnen 24 uur ter beoordeling.

FAQ’s

Hoe scan ik de website op kwetsbaarheden zonder tools?

Het scannen van een website op kwetsbaarheden zonder tools wordt niet aanbevolen, omdat dit technische kennis vereist en tijdrovend kan zijn. Er zijn tools ontworpen om het proces te automatiseren en nauwkeurige resultaten te leveren, en de beste optie is een combinatie van beide.

Wat is de beste tool om een website te scannen op kwetsbaarheden?

Er zijn veel tools beschikbaar om een website te scannen op kwetsbaarheden, waaronder open-source tools zoals Nikto, OWASP ZAP en Nmap, maar ook commerciële tools zoals Acunetix, Burp Suite en Qualys. Welk hulpmiddel voor jou het beste is, hangt af van je specifieke behoeften en budget.

Hoe kan ik een bug in mijn website scannen?

Om een bug in je website te scannen, kun je een web vulnerability scanner tool gebruiken. Deze tools kunnen verschillende kwetsbaarheden detecteren, zoals cross-site scripting (XSS), SQL-injectie en bestandsinsluiting. Zodra u de bug hebt geïdentificeerd, kunt u deze oplossen door best practices te volgen of een webontwikkelaar of beveiligingsexpert te raadplegen.

Contact Us

info[at]nextdoorsec.com

Antwerp, Belgium

Get Started

Are you prepared to beef up your cyber defenses and soar to new heights in the digital world?