Over NextdoorSec

Maak je klaar om je cyberdefensie te versterken! NextdoorSec is een crack team van jonge, dynamische cybersecurity experts op een missie om de digitale wereld te beveiligen.

Een rampzalig datalek kost gemiddeld 3,92 miljoen dollar. Maar geen paniek, dat is waar NextdoorSec de dag komt redden. Wij helpen u tegen het constante spervuur van aanvallen op Fortune 500-bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en non-profitorganisaties.

Opgericht in het hart van Antwerpen, België, is onze passie voor het beschermen van mensen, hun gevoelige informatie en systemen ongeëvenaard. Met jarenlange ervaring, ontelbare uren training en een rotsvast pakket van waarden, aangescherpt tijdens onze diensttijd, is NextdoorSec het ultieme wapen in de strijd tegen cyberdreigingen. Laat ons onze expertise gebruiken om uw bedrijf veilig te houden.

Secure Path – Wij zijn hackers te slim af.

De missie van Nextdoorsec is om bedrijven preventief te beschermen tegen hackers door ze in hun eigen spel te slim af te zijn. Door proactieve penetratietests en evaluatie van kwetsbaarheden, en door het implementeren van een defensieve en holistische IT-beveiligingsstrategie die de denkwijze van aanvallers nabootst, kan Nextdoorsec u beschermen tegen opkomende bedreigingen – of deze nu van binnen of buiten uw organisatie komen.

Aanpak en striktheid

Door gebruik te maken van dezelfde methodes, technieken en technologieën (zowel handmatig als geautomatiseerd) die door kwaadwillenden worden gebruikt, zullen wij methodisch echte bedreigingen voor uw organisatie blootleggen.

Authenticiteit

Wij geven u een uitgebreid overzicht van uw IT-beveiliging, precieze bevindingen en optimale verdedigingsmaatregelen om uw onderneming te beschermen.

Zinvol voordeel voor u

Ons doel is u te helpen uw onderneming, vertrouwelijke gegevens en intellectuele eigendom te beschermen door reële (niet hypothetische) risico’s vast te stellen en te beperken, door middel van praktijkgerichte demonstratie en beheer.

Voortdurende vooruitgang

Cyberbeveiliging is een continu proces, geen eindbestemming. Wij blijven de evoluerende bedreigingen voortdurend voor door de nieuwste methoden en technologieën van bedreigingsactoren te bestuderen, te verkennen en te leren kennen.

Specialisatie en uitmuntendheid

Onze expertise ligt uitsluitend op het gebied van informatiebeveiliging, onze kernconcentratie, en we zijn er enorm trots op dat we deze met uitzonderlijke vaardigheid kunnen leveren.

Optimistische en oplossingsgerichte benadering

Wij helpen u bij het bereiken van haalbare doelstellingen door gebruik te maken van de meest effectieve methoden voor het beheer van uw informatiebeveiliging, met een positieve en proactieve instelling.

Wat meer.

Externe penetratietesten

Bent u klaar om uw netwerk te vergrendelen en uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen? Dan is het tijd voor een netwerkbeveiligingsaudit!

Zie het als een missie van geheim agenten om mogelijke zwakke plekken in de verdediging van uw netwerk bloot te leggen. En het beste deel? We dekken je. Ons team van beveiligingsexperts zal een volledig onderzoek uitvoeren en u precies laten weten wat er aan de hand is.

Laat de beveiliging van uw netwerk niet aan het toeval over. Neem contact met ons op en laten we uw risicomanagementstrategie verbeteren. Uw netwerk zal u er dankbaar voor zijn!

Cyberbeveiligingstools

De bescherming van gevoelige informatie is een topprioriteit! En dat is waar de beste cyberbeveiligingstools om de hoek komen kijken. Maak je klaar om je verdedigingsspel te verbeteren, want in onze nieuwste blog duiken we in de toppers.

Blijf cyberdreigingen voor en houd uw gegevens veilig. Volg ons voor het laatste nieuws over de nieuwste en beste tools voor cyberbeveiliging.

Testen van webapplicaties

Houd uw website en apps veilig met Web Application Testing van NextdoorSec!

Wij zijn net superhelden, die geavanceerde hulpmiddelen gebruiken om alle zwakke plekken in uw webverdediging op te sporen en te verslaan. Ons testproces is een volwaardige aanvalssimulatie, volgens strikte OWASP-richtlijnen om eventuele kwetsbaarheden aan het licht te brengen.

Van het opsporen van OWASP Top 10-bedreigingen tot het testen op injectieaanvallen, het op afstand uitvoeren van code en het uploaden van schadelijke bestanden, wij laten geen middel onbeproefd om uw toepassingen en gegevens te beschermen.

Blijf de slechteriken een stap voor met NextdoorSec’s Web Application Testing!

Cyberpret voor iedereen

Bij NextdoorSec, zijn we op een missie om de spanning van cybersecurity aan iedereen te brengen, niet alleen de tech-savvy! Daarom maken we YouTube-content boordevol entertainment en technische details. Ga met ons mee voor een wilde rit in de spannende wereld van cyberveiligheid!”

Contact Us

info[at]nextdoorsec.com

Antwerp, Belgium

Get Started

Are you prepared to beef up your cyber defenses and soar to new heights in the digital world?