Penetratie testen

Wilt u beveiligingsrisico’s een stap voor blijven? Overweeg te investeren in penetratietesten van Nextdoorsec.

Heb je ooit gehoord van een penetratietest?

Het is een geautoriseerde aanval op uw IT-systemen, bedoeld om zwakke plekken in de beveiliging op te sporen en te benutten om de reële risico’s ervan voor uw bedrijf te evalueren.

Bij Nextdoorsec zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van uitgebreide en professionele penetratietesten om u te helpen uw zwakste schakels proactief bloot te leggen en de omvang van de schade te identificeren die een kwaadwillende aanvaller uw bedrijf zou kunnen toebrengen.

Internationaal beschikbaar

Maar dat is niet alles – we zijn er trots op dat we onze penetratietestdiensten ook internationaal aanbieden. Wij leveren wereldwijd diensten, onder meer in Noord- en Zuid-Amerika, Azië & Pacific, Europa en het Midden-Oosten & Afrika. En omdat wij op afstand kunnen testen, kunt u er zeker van zijn dat wij aan uw behoeften kunnen voldoen, waar u zich ook bevindt.

Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact op met Nextdoorsec en ontdek hoe onze penetratietesten u kunnen helpen om beveiligingsrisico’s een stap voor te blijven.

Wie zijn je tegenstanders?

Bij Nextdoorsec begrijpen we dat er verschillende tegenstanders zijn die uw systemen kunnen aanvallen en schade kunnen veroorzaken. Dit kunnen kwaadwillende buitenstaanders zijn, zoals uw concurrenten, hacktivisten, nationale staten of georganiseerde cybercriminelen.

Daarnaast kunnen insiders zoals uw eigen werknemers of ex-werknemers, uw klanten (bewust of onbewust via hun gecompromitteerde IT-systemen) en uw verkopers of zakenpartners (ook bewust of onbewust via hun gecompromitteerde IT-systemen) ook een bedreiging vormen.

Soorten penetratietests die we uitvoeren

Testen van netwerkbeveiliging:
Externe penetratietesten – Meer >
Interne penetratietests – Meer >

Beveiligingstesten van toepassingen:
– Penetratietesten van mobiele apps – Meer >
– Penetratietests voor webapps Meer >

Hoe kunnen we helpen?

Bij Nextdoorsec zijn we als de superhelden van de cyberbeveiliging – we bestrijden vuur met vuur! We weten dat slechteriken niet eerlijk spelen, dus wij ook niet. Ons team gebruikt dezelfde tools en tactieken als de slechteriken om de verdediging van uw bedrijf te testen. We combineren zowel handmatige als geautomatiseerde testmethoden, en we maken gebruik van op maat gemaakte en in de industrie gangbare tools om ervoor te zorgen dat uw beveiliging van topkwaliteit is.

Afhankelijk van het type pentest kruipen onze experts van Nextdoorsec in de huid van kwaadwillende buitenstaanders of insiders binnen uw organisatie. Door de acties van echte cybercriminelen te simuleren, kunnen wij u een beter inzicht geven in de kwetsbaarheden van uw bedrijf en u helpen uw verdediging te versterken.

FAQ

Welke penetratietest is het beste voor uw bedrijf?

Wat zijn de voordelen van penetratietesten?

Waarom werken met NextdoorSec?

Wat onze klanten zeggen.

Waarom NextdoorSec?

Als het om uw cyberveiligheid gaat, maakt Nextdoorsec geen grapjes. Onze Penetratietesten worden specifiek op maat gemaakt voor uw organisatie, hoe uniek ook. Wij doen geen kant-en-klare oplossingen – elke test wordt speciaal voor u ontworpen.

Doorgewinterde cyberbeveiligingsprofessionals

Bij Nextdoorsec zijn onze cyber security consultants ervaren professionals met jarenlange expertise.

Elk teamlid afzonderlijk heeft een breed scala aan accreditaties op het gebied van informatiebeveiliging, zoals OSCP, OSCE, OSEE, OSWE, GWAPT, CISSP, CEH en PNPT. Dit zorgt ervoor dat ons team goed is uitgerust om elke cyberbeveiligingsuitdaging aan te gaan waar uw bedrijf mee te maken kan krijgen.

✅ Eenvoudig offerteproces

Wij geloven erin om het onze klanten gemakkelijk te maken. Daarom bieden wij een eenvoudig offerteproces: laat ons weten wat u nodig hebt en wij doen u onmiddellijk een voorstel.

Wij bieden vaste, transparante prijzen zonder risico, zodat u er zeker van kunt zijn dat u precies weet hoeveel onze diensten zullen kosten voordat we beginnen. Met Nextdoorsec kunt u met een gerust hart genieten van de wetenschap dat u niet voor verrassingen komt te staan wat betreft de projectkosten.

Aangepaste penetratietests voor uw unieke bedrijfsbehoeften

Met Nextdoorsec kunt u erop vertrouwen dat onze penetratietesten worden uitgevoerd met uw bedrijf in gedachten. Vertrouw op ons om u te helpen potentiële bedreigingen voor uw organisatie te identificeren en aan te pakken, en uw gegevens te beschermen tegen schade.

Beschikbaarheid van internationale diensten

Bij Nextdoorsec bieden we onze diensten aan klanten wereldwijd, ongeacht hun locatie. Wij begrijpen dat cyberbeveiligingsbedreigingen zich overal kunnen voordoen en daarom zetten wij ons in om onze offensieve beveiligingsdiensten wereldwijd aan te bieden.

Ons team is goed uitgerust om onze diensten op afstand uit te voeren, zodat u kunt profiteren van onze expertise zonder u zorgen te maken over geografische beperkingen. Met onze geavanceerde testmethoden en -tools kunnen wij ervoor zorgen dat uw systemen veilig zijn en beschermd tegen potentiële cyberbedreigingen, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt.

Duidelijke communicatie voor gemakkelijk te begrijpen resultaten

Wij geloven dat communicatie essentieel is bij het testen van cyberbeveiliging. Ons team van deskundigen gebruikt terminologie uit de industrie en jargonvrije taal om ervoor te zorgen dat onze rapporten voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk zijn. Wij willen ervoor zorgen dat u over alle informatie beschikt die nodig is om actie te ondernemen en eventuele zwakke plekken in het systeem aan te pakken.

Nextdoorsec’s streven naar klanttevredenheid

Wij begrijpen het belang van het opbouwen van sterke, langdurige relaties met onze klanten. Wij streven ernaar u de best mogelijke offensieve cyberbeveiligingsdiensten aan te bieden en ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met ons werk.

Wanneer u Nextdoorsec kiest als uw partner in cybersecurity testen, kunt u erop vertrouwen dat wij u tevreden houden. Wij zijn er om u te helpen beschermd, veilig en tevreden te blijven met onze diensten.

De juiste penetratietest voor uw bedrijf kiezen: Nextdoorsec’s aanbod

Externe penetratietesten

Onze externe penetratietests richten zich op het identificeren van kwetsbaarheden in uw internetgerichte IT-infrastructuur, waaronder websites, e-mailservers, VPN’s en meer. Ons team van deskundigen simuleert echte aanvallen om mogelijke zwakke plekken in de beveiliging te identificeren en levert u een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor herstel.

Meer informatie >

Penetratietesten van mobiele apps

Een kwaadwillende derde kan uw mobiele toepassingen op verschillende manieren manipuleren, zoals het uitbuiten van kwetsbaarheden in de code, het stelen van gebruikersgegevens, het injecteren van kwaadaardige code en het onderscheppen van gegevensoverdracht.

Meer informatie >

Interne penetratietesten

Is het mogelijk dat een ontevreden werknemer of een vertrouwde derde handelsgeheimen achterhoudt of grote schade toebrengt aan uw interne netwerk?

Meer informatie >

Web App Penetratie Testen

Welk soort toegang kan een kwaadwillende hacker krijgen door kwetsbaarheden in uw op maat gemaakte webapplicaties uit te buiten?

Meer informatie >

Waarom heeft u een penetratietest nodig?

Door geautoriseerde penetratietestaanvallen op uw organisatie uit te voeren, kunnen wij u helpen potentiële kwetsbaarheden te identificeren en inzicht te krijgen in de risico’s van echte cyberdreigingen.

Proactieve identificatie van bedrijfsrisico’s

Als bedrijfseigenaar of IT-professional is het van cruciaal belang om potentiële kwetsbaarheden in uw IT-systemen te identificeren die tot aanzienlijke bedrijfsrisico’s kunnen leiden.

Proactief gaten in de beveiliging dichten

In de snelle digitale wereld van vandaag worden IT-beveiligingsbedreigingen steeds complexer en geraffineerder. Daarom is het essentieel om een sterke IT-beveiligingshouding te hebben om uw bedrijf te beschermen tegen potentiële cyberaanvallen.

Bedrijfsrisico’s herkennen

Wij kunnen u helpen inzicht te krijgen in de omvang van de bedrijfsrisico’s die kunnen ontstaan bij een aanval, zodat u proactieve maatregelen kunt nemen om die risico’s te beperken.

Bescherm uw merk en reputatie

Met penetratietests kunt u proactief kwetsbaarheden in uw IT-infrastructuur opsporen die uw merk en reputatie kunnen schaden in de nasleep van een cyberaanval.

✅ Beoordeel de effectiviteit van uw IT-verdediging

Door echte aanvallen te simuleren, kunnen wij u helpen de zwakke plekken in uw IT-verdediging op te sporen en effectieve maatregelen te nemen om uw beveiliging te verbeteren.

✅ Uw IT-personeel voorbereiden en opleiden

Bij Nextdoorsec weten we dat voorbereid zijn op echte cyberaanvallen cruciaal is. Daarom bieden wij gesimuleerde geautoriseerde hackaanvallen op uw IT-infrastructuur om uw IT-personeel op te leiden en voor te bereiden. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw team klaar is om mogelijke incidenten aan te pakken en uw bedrijf te beschermen tegen schade.

Word on the street

We're not like average security penetration testing companies. We've earned a reputation for delivering tailored solutions to businesses of all sizes. From mom-and-pop shops to tech startups, our expertise keeps your data safe and sound. Our clients appreciate our customized approach and commitment to transparency. Join the Nextdoorsec fam, one of the reliable vulnerability assessment companies and rest easy knowing your security is in good hands.

Nextdoorsec is an exceptional security company that provides thorough and detailed reports that are easy to understand. Their team is highly knowledgeable and responsive, always willing to answer any questions and provide guidance on how to properly address security vulnerabilities according to industry best practices. With Nextdoorsec's help, we were able to identify and address previously undetected security gaps in our systems, giving us greater confidence in our overall security posture. We highly recommend Nextdoorsec for any organization looking to improve their security posture and protect their valuable assets.

Pieter van der Meer
Cloud Architect

Nextdoorsec provided our organization with top-notch security services. Their team was incredibly thorough and professional, and their level of communication was outstanding. They kept us informed at every step of the process and were always available to answer any questions we had. We were particularly impressed with their commitment to transparency and their ability to provide actionable recommendations for improving our security posture. We would highly recommend Nextdoorsec to any organization looking to enhance their security and protect their valuable assets.

Lars Jansen
CTO

Contact Us

info[at]nextdoorsec.com

Antwerp, Belgium

Get Started

Are you prepared to beef up your cyber defenses and soar to new heights in the digital world?