Betrouwbare cyberbeveiligingsdiensten in Brussel

Bent u op zoek naar betrouwbare cyberbeveiligingsdiensten in Brussel? Kijk niet verder dan NextdoorSEC.

Beschikbaar in Brussel, België

We bieden een breed scala aan cyberbeveiligingsservices waarmee je je bedrijf kunt beschermen tegen cyberbedreigingen:

Externe penetratietesten

Bereid u voor op een ultieme test van de perimeterbescherming van uw netwerk met externe penetratietests – een spannende evaluatie van buitenaf!
Meer informatie >

Web App Penetratie Testen

Maak u klaar om uw website en aangepaste toepassingen een hoogvliegende veiligheidscontrole te geven met het testen van webtoepassingen – een spannende beoordeling van hun verdediging!
Meer informatie >

Phishing testen

Met onze phishing-testdiensten kunt u er zeker van zijn dat uw werknemers zijn uitgerust om geavanceerde phishing-aanvallen te herkennen en zich ertegen te verdedigen.
Meer informatie >

Interne penetratietesten

Met interne penetratietests kunt u een nep-cyberaanval van binnenuit uitvoeren en zien hoe de verdediging van uw netwerk in actie komt! Verbeter uw algemene beveiliging.
Meer informatie >

Consulting op maat

Neem geen genoegen met een one-size-fits-all benadering van beveiliging! We maken een plan op maat voor u. Op zoek naar iets dat niet op ons menu staat? Laat het ons weten – we zijn er om te helpen!
Meer informatie >

Penetratietesten van mobiele apps

Wij voeren penetratietests voor mobiele apps uit om kwetsbaarheden in uw op maat gemaakte apps op te sporen. Blijf veilig en dynamisch met onze geavanceerde technieken.
Meer informatie >

Beoordeling van de kwetsbaarheid

Wij scannen snel uw IT-infrastructuur om kwetsbaarheden op te sporen en uw beveiliging te verbeteren. Vertrouw op ons om u te helpen veilig te blijven en terug te gaan naar de leuke dingen – zoals het runnen van uw bedrijf!
Meer informatie >

Training veiligheidsbewustzijn

Wij geloven dat uw werknemers uw eerste verdedigingslinie zijn tegen cyberaanvallen. Daarom bieden wij een uitgebreide beveiligingsbewustzijnstraining die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.
Meer informatie >

Veiligheid verbeteren: Onze belofte

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het inhuren van onze cyberbeveiligingsservices. Enkele van de voordelen zijn:

  • Verbeterde beveiliging: Onze cyberbeveiligingsdiensten kunnen u helpen bij het identificeren en verhelpen van zwakke plekken in uw systemen, waardoor uw bedrijf beter beschermd is tegen cyberaanvallen.
  • Minder risico: Met een sterke cyberbeveiligingsstrategie kunt u het risico verkleinen dat uw bedrijf het slachtoffer wordt van een cyberaanval.
  • Gemoedsrust: Weten dat je bedrijf beschermd is tegen cyberaanvallen kan je gemoedsrust geven.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze cyberbeveiligingsservices en hoe we uw bedrijf kunnen helpen beschermen.

FAQ

Wat is penetratietesten?

Penetratietesten is het testen van een computersysteem, netwerk of webtoepassing om kwetsbaarheden te identificeren die een aanvaller zou kunnen uitbuiten.

Hoe weet ik of mijn bedrijf veilig is?

De beste manier om te weten of je bedrijf veilig is, is door een beveiligingsaudit uit te voeren. Een beveiligingsaudit helpt bij het identificeren van kwetsbaarheden in je netwerk en geeft aanbevelingen om deze te verhelpen.

Wat zijn enkele veelvoorkomende cyberbedreigingen?

Enkele veel voorkomende cyberbedreigingen zijn malware, phishingaanvallen, ransomware en denial-of-service-aanvallen.

Hoeveel kost het om een cyberbeveiligingsbedrijf in te huren?

De kosten voor het inhuren van een cyberbeveiligingsbedrijf variëren afhankelijk van de diensten die je nodig hebt en de grootte van je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Wat zijn enkele andere diensten die jullie aanbieden?

Naast penetratietests bieden we ook kwetsbaarheidsbeoordelingen, phishingtests, trainingen in beveiligingsbewustzijn en IT-consultingservices.

Contact Us

info[at]nextdoorsec.com

Antwerp, Belgium

Get Started

Are you prepared to beef up your cyber defenses and soar to new heights in the digital world?