Fix “Sorry, er ging iets mis” Facebook-fout in 2023

Reading Time: ( Word Count: )

December 10, 2022
Nextdoorsec-course

Facebook is het oudste en populairste sociale-mediaplatform dat al eeuwen in de mode is. In tegenstelling tot andere recente platforms die over het algemeen populair zijn onder de jonge generatie, heeft FB gebruikers van bijna elke leeftijd, van kinderen tot ouderen. Hoewel de platforms volgens de moderne trend worden bijgewerkt, komt een veel voorkomende foutmelding “Sorry, er is iets misgegaan. Please try again later,” komt bijna elke gebruiker op een bepaald moment tegen. 

U hoeft zich geen zorgen te maken over dit probleem; er zijn verschillende manieren waarop u deze fout zelf kunt oplossen. Laten we ze controleren in het volgende.

Lees ook: Hoe een gehackt Facebook-account herstellen?

De Facebook-fout “Sorry, er is iets misgegaan” oplossen 

Hier behandelen we de primaire manieren die u kunt proberen als uw Facebook blijft zeggen dat er iets mis is gegaan. Voordat u iets doet, moet u ervoor zorgen dat de Fb-server het goed doet; er kan een probleem zijn aan hun kant. Zo niet, probeer dan het volgende te doen.

De pagina verversen

Sorry, er ging iets mis.

De meest eenvoudige oplossing wanneer er iets fout gaat op Facebook is je pagina te vernieuwen. Klik op het pictogram Vernieuwen links van het URL-vak van uw browser. Of klik op de F5-toets op uw toestel. Het internetsignaal kan wegvallen, vooral wanneer u media probeert te uploaden, dus een paar keer herladen kan het probleem oplossen. 

Controleer uw internetverbinding

Doe een snelheidstest op uw computer om er zeker van te zijn dat uw internetverbinding stabiel en in orde is. Het internetapparaat waarmee uw systeem is verbonden kan de oorzaak zijn van een fout in uw Facebook nieuwsfeed of andere problemen. Start uw toestel opnieuw op, maak opnieuw verbinding met het internet en kijk of het probleem is opgelost. 

Kijk uit voor updates

Het gebruik van een oudere versie van de app of zelfs de browser kan ook verschillende fouten veroorzaken bij het laden van uw account. Dus als je herhaaldelijk de foutmelding “oeps, er ging iets mis” van Facebook krijgt, probeer dan je app en browser te controleren op recente updates. Als die er zijn, werkt u ze bij; anders gaat u verder met andere oplossingen.

Afmelden en weer aanmelden

Een andere reden voor FB’s “sorry, er ging iets mis” fout is een tijdelijk probleem in je account. Soms werkt uw account plotseling niet meer door een tijdelijk technisch probleem, dat u kunt oplossen door u opnieuw aan te melden bij uw account. 

Als het opnieuw laden van de pagina niet werkt, probeer dan uit te loggen uit uw account en opnieuw in te loggen. 

De browser cache wissen

Cachegeheugen is de plaats waar uw browsergegevens op uw computer worden opgeslagen. Het helpt de browser om de sites die u regelmatig bezoekt snel te laden. Als de informatie echter gedurende een langere periode wordt verzameld, kan dit de snelheid van uw browser vertragen, waardoor uw pagina wordt onderbroken en Facebook “something went wrong error” krijgt. Ga naar uw browserinstellingen en wis cache en cookies. Nadat u de browsergegevens hebt opgeschoond, vernieuwt u de pagina en probeert u opnieuw of het probleem is opgelost.

Browserextensies uitschakelen

Conflicten tussen de Facebook-gebruiker en bepaalde extensies die u net op uw browser hebt geïnstalleerd, kunnen problemen veroorzaken. Schakel daarom deze extensies en tools uit als facebook zegt dat er iets fout is gegaan. 

Wijzig het wachtwoord van uw Facebook-account

Soms krijg je voortdurend te maken met een foutieve laadpagina, en wordt je Facebook geblokkeerd; een eenvoudige truc werkt in zo’n geval. Probeer uw Fb-wachtwoord op een ander apparaat te wijzigen. Hoewel het misschien dwaas lijkt dat het Facebook-netwerk voorkomt dat je je aanmeldt, werkt het wel.

VPN uitschakelen

Sorry, er ging iets mis.

VPN’s zijn de apps van derden op uw toestellen om uw systeem te beveiligen. Omdat het werkt door uw IP-adres voor veiligheidsdoeleinden te veranderen, kan het uw verbinding onstabiel maken, wat resulteert in bepaalde fouten zoals Sorry, er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw op Messenger, enz. Het uitschakelen van VPN kan een dergelijk probleem soms oplossen; probeer dit om te zien of het werkt. 

Een andere browser gebruiken

Elke browser heeft zijn algoritme om de code van een website te lezen en deze te laden. Er kan een probleem zijn in de browser die u gebruikt om de code van de website te lezen, waardoor specifieke fouten ontstaan. Probeer uw account te draaien op een andere browser die u al gebruikt.

Neem contact op met het Facebook Support Team

Als u het probleem nog steeds ondervindt nadat u alle mogelijke oplossingen hebt geprobeerd, neem dan contact op met het ondersteuningsteam van Facebook om het probleem te melden en laat hen het afhandelen. Geef bij het melden van een probleem essentiële informatie zoals uw accountgegevens, browser en inhoud die u niet kunt laden.

Conclusie

Verschillende oorzaken kunnen bijdragen aan het Facebook “Sorry Something Went Frong” probleem. Deze factoren variëren van een eenvoudig browserprobleem of een slecht functionerende plugin tot een probleem met het Facebook-netwerk.

Sommige gebruikers kunnen het probleem vermijden door gewoon hun website opnieuw te laden of ervoor te zorgen dat hun internetverbinding correct werkt. Anderen zijn niet zo gelukkig en moeten verschillende manieren proberen om het probleem op te lossen. Maar er is niets aan de hand; de bovenstaande oplossingen werken in de meeste gevallen. Zo niet, dan zal contact opnemen met het FB support team uw probleem oplossen. 

Noor Khan

Noor Khan

Author

My name is Noor, and I am a seasoned entrepreneur focused on the area of artificial intelligence. As a robotics and cyber security researcher, I love to share my knowledge with the community around me.

Other interesting articles

Automated vs Manual Penetration Testing

Automated vs Manual Penetration Testing

Pentesting is largely divided into two methodologies: Automated vs Manual Penetration Testing. Both have ...
8 Steps in Penetration Testing You Should Know

8 Steps in Penetration Testing You Should Know

Mastering the art of penetration testing has become a critical ability for security experts to combat cyber ...
Spear Phishing vs Whaling: What is the Difference

Spear Phishing vs Whaling: What is the Difference

Spear phishing is a particularly devious type of phishing assault in which the individual targeted plays a ...
0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *