Beste Hacking-websites om uw kennis te vergroten in 2023

Reading Time: ( Word Count: )

January 17, 2023
Nextdoorsec-course

Bij het woord hacken denken wij onmiddellijk aan beelden van misdaad, onwettige activiteiten en bedreiging van onze privacy. De waarheid is echter dat hacken veel ingewikkelder is dan dit. Ethische hackers wijden hun talent en inspanningen aan het onderzoeken van hoe ze gratis kunnen inbreken in netwerken en het verbeteren van hun kennis over cyberbeveiliging. 

Ben je geïnteresseerd in het gratis beoefenen van ethisch hacken op websites, maar heb je hulp nodig bij het uitzoeken waar je moet beginnen? Ga nergens anders heen; dit bericht bevat een lijst van de beste hacking websites waar je legaal aan ethisch hacken mag doen.

Lijst van Beste Hacking Websites

Er zijn verschillende unieke hacking websites en platforms waar hackers bestaan en hun talent oppoetsen.

Deze websites bevatten hacking tools, links, software, kennis, middelen en technieken die de meeste mensen niet kennen.

Beste Hacking Websites

Hackaday

Hackaday is de plek om naartoe te gaan als je de meest recente informatie over hacken, updates, tips en technieken voor het effectief doorbreken van beveiligingsbarrières wilt weten. Hier leert u over de complexe methoden die hackers gebruiken en hoe u zich daartegen kunt beschermen, en hoe u uw firewallsoftware kunt instellen voor een ondoordringbare bescherming.

Hacker Typer

Hacker Typer is de beste keuze als je een vriend of collega een gemene streek wilt leveren door hun favoriete sites te hacken. Je kunt je voordoen als een zeer bekwame programmeur die opdrachten uitvoert om in te breken in een apparaat of iemands netwerk. Het maakt niet uit of je onbekend bent met de basis van hacken; Hacker Typer helpt je om niets minder dan een expert te lijken.

SANS

Een van de beste websites voor het leren van strategieën en tactieken op het gebied van cyberbeveiliging is SANS. Met het meest actuele en boeiende materiaal helpt het u de grondbeginselen van cyberbeveiliging bij te brengen. U kunt dus altijd en overal ter wereld hacken. Om u volledig in de opleiding te verdiepen, moet u VMware instellen.

Hack de doos

Een van de beste websites voor hacktests is Hack The Box. De taken zijn georganiseerd in verschillende segmenten. Deze website bevat ook veel live tools die gedurende een bepaalde periode regelmatig worden bijgewerkt. Deelnemen aan Hack The Box vereist het voltooien van een hack-uitnodigingscode opdracht. 

Pas na ontvangst van de uitnodigingscode kunt u zich aanmelden op de website. Het heeft eigen laboratoria en is ook gratis. Zowel experts als nieuwelingen zullen deze website geweldig vinden.

Cybrary

Een relatief nieuwe website Cybrary biedt een breed scala aan lezingen en cursussen over onderwerpen variërend van fundamenteel computergebruik tot complexe pentests. Verschillende uitgebreide cursussen van topdeskundigen uit de sector zijn toegankelijk op deze website. Om ervoor te zorgen dat u gekwalificeerd bent voor de cursusinhoud, biedt Cybrary zelfs certificeringsprogramma’s die u kunnen helpen voorbereid te zijn wanneer u zich inschrijft voor veiligheidslicenties in een bepaald onderwerp.

EC-Raad

Het is de beste website ter wereld om te leren hacken als je graag een licentie wilt ontvangen na het afronden van het programma. Via verschillende cursussen en programma’s kunt u een ethisch hacker certificaat van EC-Council verdienen. U kunt overal studeren en werken met deze gebruiksvriendelijke e-learning technologie terwijl u een praktijkgerichte opleiding volgt. 

OverTheWire

In Wargames, een strategie die onderwijs en spelen combineert, helpt deze site u bij het verkennen, begrijpen en beoefenen van veiligheidsprincipes. Dergelijke spelletjes zijn allemaal slim verwerkt in verschillende hacktechnieken. Om de laatste fase te bereiken, hoef je alleen maar te blijven strijden en je vaardigheden te verbeteren. Het wachtwoord voor het volgende niveau van een wedstrijd krijg je naarmate je verder komt in de levels. Het biedt echter geen SSH-gegevens.

Beste hackspellen voor beginners die je moet spelen in

Hacking Lussen

Het is een leerblog, begonnen met de bedoeling nieuwelingen te helpen de basis van hacken te begrijpen. Ethisch hacken, penetratietesten en telefoonhacken leren op één locatie is mogelijk met Hacking Loops. Deze gebruiksvriendelijke website heeft alle gegevens die nodig zijn om uw vaardigheden op de juiste manier te verbeteren en te beoordelen.

Hack deze site

Het is nog een uitstekende gratis bron voor het leren en oefenen van internet hacken. Het is een van de beste keuzes op onze lijst voor zowel beginners als professionals. Je krijgt hier taken van verschillende niveaus, technische gidsen, artikelen, blogs en andere nuttige inhoud. Maar door zijn onvriendelijke ontwerp zouden nieuwkomers zich angstig kunnen voelen.

SecTools

Iedereen kent het immense respect dat zowel onethische als ethische hackers hebben voor het gebruik van hacktechnieken. Als dit u aantrekt, zal leren op SecTools u tevreden stellen. Deze site biedt een gevarieerde selectie van de meest populaire hacking tools. Deze site is het proberen waard als je je hackvaardigheden wilt verbeteren.

Conclusie

De methode om ethisch hacken te leren is vergelijkbaar met het perfectioneren van elke andere vaardigheid; je moet bereid zijn tijd uit te trekken om de ideeën volledig te begrijpen voordat je zoveel mogelijk oefent. Want oefening is wat een professional onderscheidt van een nieuweling,

Leren over verschillende hacking websites is cruciaal, of je nu een newbie, ervaren hacker, parttime trainee of programmeur bent. U kunt hacken op hoog niveau oefenen terwijl u het leert in het gemak van uw eigen huis. De bovenstaande lijst is een geweldige manier om je vaardigheden te verkennen en bij te schaven, door elk te surfen, en te leren terwijl je plezier hebt. 

Noor Khan

Noor Khan

Author

My name is Noor, and I am a seasoned entrepreneur focused on the area of artificial intelligence. As a robotics and cyber security researcher, I love to share my knowledge with the community around me.

Other interesting articles

Automated vs Manual Penetration Testing

Automated vs Manual Penetration Testing

Pentesting is largely divided into two methodologies: Automated vs Manual Penetration Testing. Both have ...
8 Steps in Penetration Testing You Should Know

8 Steps in Penetration Testing You Should Know

Mastering the art of penetration testing has become a critical ability for security experts to combat cyber ...
Spear Phishing vs Whaling: What is the Difference

Spear Phishing vs Whaling: What is the Difference

Spear phishing is a particularly devious type of phishing assault in which the individual targeted plays a ...
How Often Should Penetration Testing Be Done

How Often Should Penetration Testing Be Done

Penetration testing is a crucial technique that involves simulating a cyberattack on networks, computer systems, ...
0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *